Aktuellt på Stockholms RehabKlinik CITY

Nu fokuserar vi på kliniken på Kungsgatan 35!

Efter att ha haft klinikverksamhet på Södermalm sen 2000 har vi nu valt att fokusera hela vår verksamhet till vår fina klinik på Kungsgatan 35. Där har vi alla möjligheter att bedriva den bästa verksamheten. Bra fina lokaler och ett mycket centralt läge nära tunnelbanestation Hötorget. Där kan vi fortsätta att utveckla oss med avancerad diagonstik, effektiva behandlingar och anpassad korrektiv träning. Vi tycker att det känns mycket bra och vi ser med spänning fram emot att ta emot våra patienter på bästa sätt och att alltid sträva efter att göra vårt allra allra yttersta. Välkomna till Kungsgatan 35!

Pernilla Åberg - ny kiropraktor hos oss!

2018-08-30
Nu på måndag 3 september börjar Pernilla Åberg som är kiropraktor hos oss på Stockholms RehabKlinik SC. Hon kommer arbeta på både kliniken på Södermalm och kliniken på Kungsgatan 35.

Pernilla har arbetat som kiropraktor några år och har bakom sig en elitsatsning inom alpin skidåkning. Hon gick på skidgymnasiet i Järpen/Åre och vet vilka krav det ställs på kroppen med den mängd träning som det innebär. Där väcktes intresset att lära sig mer om skador och hur kroppen reagerar på belasning och Pernilla sökte till Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Efter avslutad utbildning har Pernilla fördjupat sig inom yoga. I mötet med sina patienter använder sig Pernilla av både kiropraktiken och traditionell ortopedisk rehabilitering tillsammans med sina mycket gedigna kunskaper inom yoga.

Välkommen att boka din tid hos vår nya kiropraktor Pernilla! Ring kliniken eller gå in på vår webbokning här på hemsidan.

Vi har båda våra kliniker öppna hela sommaren!

Som vanligt har vi båda våra kliniker öppna hela sommaren. Vi vet att det finns ett behov och vi ser det som en bra service att vi finns tillgängliga. Vill du boka tid hos några av våra naprapater, kiropraktorer eller fysioterapeuter ligger alla våra tider ute på vår webbokning.

Välkomna!

Samtidigt vill vi önska alla våra patienter, företagskunder och samarbetspartners en riktigt trevlig och skön sommar!

Sista chansen att boka tid hos Naprapat Eva Jacobsson!

Eva började arbeta hos oss som naprapat sommaren 2004. Engagerad, proffsig och med en stor passion att möta människor blev hon snabbt omtyckt och efterfrågad.

Hösten 2015 började Eva läsa till läkare på Karolinska Institutet. Det var en dröm hon länge velat som hon nu gjorde verklighet av. Till en början varvades studier med arbete på kliniken. Men nu när hon går in på fjärde terminen och stundande arbete inom sjukvården räcker inte tiden till och Eva behöver helt fokusera på sitt kommande yrke. Som ett avslut kommer hon arbeta tre dagar under juni och nu har ni möjlighet att boka upp tider hos henne.

Måndag 11 juni och tisdag 12 juni på kliniken på Södermalm.
Onsdag 13 juni på kliniken på Kungsgatan.

Tid bokas genom att ringa kliniken på 08-640 00 60 eller via vår webbokning här på hemsidan.

Nu är Mikael Åkerström snart tillbaka efter sin föräldraledighet!

2018-04-05
Från och med måndag 9 april är Mikael Åkerström tillbaka efter sin föräldraledighet. Mikael är legitimerad naprapat och har arbetat på Stockholms RehabKlinik sen 12 år tillbaka. Mycket uppskattad av både patienter och kollegor! Mikael har förutom fyra års heltidsstudier som naprapat även en advanced examen i OMI (Ortopedisk Medicin). Den utbildningen är på ytterligare fyra år och bedrivs parallellt med arbetet på kliniken.

Tider till Mikael finns upplagda. Vill du boka tid hos honom ring kliniken på 08-640 00 60 eller boka via vår webbokning här på vår hemsida.

Nu söker vi en till legitimerad naprapat till vårt team!

2018-03-08
På Stockholms RehabKlinik SC arbetar fysioterapeuter, kiropraktorer och naprapater på verksamhetens två kliniker; Södermalm och på Kungsgatan. Patienterna kommer från våra företagskunder, försäkringsbolagen vi har avtal med samt som privatpersoner och från idrottsföreningar. Stort fokus läggs på våra terapeuters kompetens och det är patientbehandlingarna som är kärnan i vår verksamhet.

Vi behöver nu en kollega till med start under våren. Omgående eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som är legitimerad naprapat, brinner för ditt yrke och som med din yrkesskicklighet och trevliga bemötande sätter patientens behov i fokus.

• Tjänsten innebär arbete med patientbehandlingar på kliniken på Södermalm och på kliniken på Kungsgatan.
• Arbetstid och omfattning enligt överenskommelse.
• Stockholms RehabKlinik SC erbjuder ett flexibelt arbetsätt tillsammans med andra trevliga kollegor i en verksamhet där utveckling, kompetens och trivsel är viktiga ledord.
 
Skicka din ansökan till Robert Hansson, leg. naprapat och verksamhetsansvarig, robert@srkc.se. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt!

Nu är Karin tillbaka efter sin föräldraledighet!

2018-03-06
Nu är Karin Forsberg tillbaka efter sin föräldraledighet; redo att arbeta med både patientbehandlingar och som sin roll som klinikkoordinator! 

Karin är legitimerad fysioterapeut med en magister i fysioterapi. Arbetar med både arbetsrelaterade besvär och idrottsskador - gärna relaterade till alpin skidåkning som är stort intresse för Karin!

Vill du boka tid hos Karin ring 08-640 00 60 eller boka här på hemsidan!

Naprapat Charlotte Jacobsson

2017-10-05
Första dagen på jobbet för vår nya naprapat Charlotte Jacobsson. Verkligen roligt att ha dig med vårt team; välkommen! 

Charlotte har stor erfarenhet som legitimerad naprapat efter drygt 12 år i yrket. Van att arbeta med både arbetsrelaterade besvär och idrottsskador. Hon har själv en egen elitkarriär inom handboll bakom sig.
Vill du boka tid hos Charlotte ring kliniken på 08-640 00 60.

Välkommen till teamet Johanna!

2017-06-15
Sista veckan i juli börjar Johanna Höijd arbeta hos oss. Hon är legitimerad kiropraktor och kommer vara verksam på både kliniken på Kungsgatan och kliniken på Södermalm.

Johanna har tidigare en elitsatsning bakom sig i alpin skidåkning och gick på skidgymnasiet i Åre/Järpen. Intresset för skador, träning och prestation gjorde att Johanna valde att utbilda sig till kiropraktor. En utbildning som är fem år plus ett år för att få sin legitimation (från Socialstyrelsen).

Verkligen kul att Johanna börjar hos oss! Det innebär att vi nu har samtliga legitimerade yrkesutövare som arbetar med diagnostik, manuell behandling och rehab av muskel- och ledbesvär; naprapater, fysioterapeuter och kiropraktorer.

Kiropraktor Johanna Höijd

Åsa Bocké, examen i OMT 3

2017-06-14
Åsa Bocké, legitimerad fysioterapeut, har precis klarat av sin steg 3 examen i OMT (Ortopedisk Manuell Terapi). Vi är stolta på kliniken att ha Åsa hos oss med sin djupa kompetens!

Åsa är legitimerad fysioterapeut med över 20 år i yrket. Snart klar med sin masterutbildning i fysioterapi och har genomgått alla steg och har nu tagit examen i Ortopedisk Manuell Terapi. Åsa är specialiserad på diagnostik och behandling av problem med muskler och leder; både arbetsskador och inom idrottsmedicin.

Vill du boka tid hos Åsa ring 08-640 00 60 eller boka här på hemsidan

Fysioterapeut Åsa Bocké