Individanpassad Yoga med Pernilla Åberg

Pernilla Åberg som är kiropraktor och utbildad yogalärare arbetar med individanpassad yoga både för dig med besvär men också för dig som vill optimera dina resultat och förfina din teknik.

För att boka ring 08-640 00 60 eller boka via vår webbokning här på hemsidan (boka som en kiropraktor behandling hos Pernilla). Priset för en session är 700 kronor. Vill du komma i kontakt med Pernilla kan du nå henne via e-post >>

Här kan du läsa mer om Pernilla >>

Yogasekvens framtagen för alpina skidåkare

En bra start är att göra två in- och utandningar i varje position och ju tryggare du blir desto mer kan du utmana med att stanna kvar i positionerna under längre tid. Inandning i alla förflyttningar från en position till en annan. Inandning sker vid rörelser som öppnar och sträcker upp kroppen för att expandera lungorna och ta upp maximalt med syre. Tänk förlängning av din ryggrad och öppna upp framsida av kroppen. Utandning sker i motsatt rörelser där kroppen fäller framåt eller sänker sig ned mot marken. Luften flödar lättare ut och kroppen hittar en mer avslappnad position. Förlängning längs hela baksidan av kroppen och skapar känsla av förankring och stabilitet. Gör sekvensen några gånger innan ditt träningspass för att förbereda kroppen och sinnet. Det kopplar bort allt annat som varit under dagen och gör dig förberedd och alert på träningen som sker här och nu. Efter avslutat träningspass för att samla ihop och varva ned vilket gör att kroppen ställer in sig på återhämtning.

Lycka till!

Individanpassad yoga