Stockholms RehabKlinik SC - kliniken för skidåkare!

På Stockholms RehabKlinik SC har vi ett extra stort intresse för skidåkning - dess skador och rehabilitering, men också rörelseanalys, tester, prestationsutveckling och träningsoptimering kopplat till avancerad åkning och tävlingsåkning. Och att åka själva förstås!

Vårt team med naprapat, fysioterapeut / sjukgymnast och kiropraktor som arbetar med skidåkning och skidåkare är:

Åsa Bocké, leg. fysioterapeut
Utildningsansvarig på Stockholms Skidförbund och lång erfarenhet att arbeta med alpina barn och ungdomar. Både med rehabilitering och skadeprevention men också med prestationshöjande träning.
Här kan du läsa mer om Åsa >>

Johanna Höijd, leg. kiropraktor
Tidigare alpin elitåkare som gick på Järpens skidgymnasium (RIG) och vet vad som krävs att träna och tävla på elitnivå. Starkt fokuserad på rehabträning och prestationsutveckling kopplat till alpin skidåkning.
Här kan du läsa mer om Johanna >>

Karin Forsberg, leg. fysioterapeut
Karin är utbildad skidlärare som arbetat både i Norge och Australien. Har tävlat på elitnivå i både puckelpist och friåkning. Instruktör i Mälardalens Alpina Utbildningsteam.
Här kan du läsa mer om Karin >>

Robert Hansson, leg. naprapat
Författare till "Funktionell anatomi och träningslära inom alpin skidåkning". Arbetar med tränarutbildningar på Svenska skidförbundet inom både alpint och puckel. Är tränare för ungdomar och juniorer i puckelpist.
Här kan du läsa mer om Robert >>


Kontakta oss om du vill veta mer, eller boka en tid om du har en skada du behöver hjälp med!